В интервю за вестник De Telegraaf главнокомандващият армията на Нидерландия генерал-лейтенант Мартин

...
В интервю за вестник De Telegraaf главнокомандващият армията на Нидерландия генерал-лейтенант Мартин
Коментари Харесай

Главнокомандващият нидерландската армия: Подготвяйте се за война с Русия, цивилните да се запасят с храна и вода

В изявление за вестник De Telegraaf главнокомандващият армията на Нидерландия генерал-лейтенант Мартин Вайнен прикани страната и обществото да се приготвят за война с Руската федерация.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12281
" Нидерландия би трябвало съществено да се опасява от война, а нашето общество би трябвало да се приготви за такава “, предизвести генералът, представен от " Фокус ".

По думите му Хага би трябвало да последва образеца на Швеция, Финландия и балтийските страни, защото те граничат с или са покрай Руската федерация и заради тази причина са по-добре готови за експлоадирането на война. " Нидерландия би трябвало да разбере, че цялото общество би трябвало да бъде квалифицирано за опцията нещо да се обърка. Не би трябвало да мислим, че нашата сигурност е обезпечена единствено тъй като сме на 1500 километра “, означи Вайнен, добавяйки, че цивилното население би трябвало да има хранителни запаси храна и питейна вода при положение на неотложност.

Генералът също акцентира, че Русия продължава да става все по-силна, по този начин е мощната войска е нужна като възпиращ фактор против възможна експанзия на Москва. " Има единствено един език, който Русия схваща, и това е езикът на мощната войска “, съобщи той, наблягайки какъв брой е значимо страната да се оправи с дефицита на боен личен състав.

Вайнен уточни също, че има огромни упования от самодейността за едногодишна доброволческа работа за младежи, която бе въведена по модел на стратегия в Швеция. Генералът изрази очаквания, че тя ще притегля 2000-3000 младежи всяка година, една трета от които евентуално ще изберат кариера в армията, а една трета ще станат резервисти.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР